Een homeparty is een gezellig moment waar vriendinnen, zussen, buurvrouwen samenkomen. Met een hapje en een drankje leren ze nieuwe producten kennen én…het is plezant. Nadien kunnen ze deze ook aankopen.

Delphina Lingerie komt bij jou thuis met Marie-Paule on tour. Tijdens de homeparty stel ik niet alleen mijn lingerieartikelen voor.

Jouw gasten krijgen ook nuttige tips over het dragen en kiezen van de juiste bh en ze leren hun lingeriemaat berekenen. Nadien kunnen ze in een veilige omgeving passen en advies vragen. Iedereen wordt hier individueel begeleid.

Wat verwacht ik van jou?

Jij zorgt voor de locatie, de gasten – een 7 à 10 dames – en de catering.

Wat krijg je in de plek?

Een onvergetelijke gezellige activiteit onder vrouwen waar iedereen iets bijleert en er interactie is, maar waar er ook heel veel gelachen wordt. Hier zal iedereen nog lang over navertellen.

Als gastvrouw word jij achteraf beloond.

Zo krijg je van mij 6% van het totaal verkocht bedrag op je party in producten cadeau. Dus hoe meer er verkocht wordt op jouw party, hoe groter het bedrag dat je kan spenderen aan gratis lingerieproducten. Interesse om een editie van Delphina Lingerie on tour bij jou thuis te organiseren op een avond of een namiddag?

Bel me: 0473 91 00 52
Of
Een mailtje naar:

guldemont@delphina.be

Tot binnenkort tijdens een homeparty bij jou thuis?
Het wordt een onvergetelijk moment.

Beloofd!

Marie-Paule/ Delphina Lingerie.